Tot i que el Barça va fer un pas important per ser a les semifinals de la Lliga de Campions, que té la lliga a tocar i que disputarà la final de Copa, el seu entrenador es nega a parlar de guanyar tots els títols. «No penso en el triplet. Veig com costa guanyar els partits, avui o el dia del Sevilla. Ara només podem pensar en el partit de dissabte», va dir Valverde després del partit, en referència ja al proper duel, contra el Leganés, també al Camp Nou.

En la mateixa direcció es va expressar Gerard Piqué, autor del 3-0. «Hem fet un bon partit. El millor hauria estat no encaixar (cap gol) però no ens queixem, anirem amb una bona renda a la tornada. Ara cal descansar, preparar primer el partit del Leganés i després la tornada», va dir el central, només acabar el partit, a BeIN Sports.

Això sí, Piqué no va ser tan caut com el seu entrenador i es va mostrar esperançat de lluitar pel triplet. «Intentem fer la nostra feina per arribar el més lluny possible i al maig tenir opcions de tot. Estem en una bona posició a la lliga i a la final de Copa, la temporada està sent molt bona», va concloure.