La jornada de divendres a la LEB Or és força més curta del que sol succeir cada setmana, però els quatre partits que es disputen avui tenen una gran importància, tant per a la zona alta com per evitar el descens. A més del compromís d'Ourense, en què els gallecs encara conserven possibilitats tant de play-off com de descens i l'ICL aspira a acabar la lliga primer, Logronyo, Palència i Lleida viuran enfrontaments d'intensitat molt alta.

A la Rioja, el Breogán pot fer un pas decisiu per a l'ascens directe tenint en compte que després li faltaran dos partits a casa i un viatge curt a la Corunya. El conjunt de Natxo Lezkano té la baixa de Guille Rubio i davant un Clavijo que ha guanyat els quatre últims partits i que ha sortit de manera poc previsible de la zona de descens, després d'un inici de la segona volta horrorós.

A la mateixa hora, el Valladolid i el Palència disputaran un duel essencial per assegurar-se una posició de play-off. A més, els visitants tenen tres punts d'avantatge en l'average, una situació que pot ser important, tant a l'hora d'entrar a les eliminatòries finals com per saber els aparellaments amb els equips de dalt.

Drama a Lleida

A la mateixa hora que l'ICL jugarà l'Actel Força Lleida a Barris Nord i ho farà contra un Melilla que no passar per la millor ratxa de la temporada, precisament, amb una victòria en els sis últims partits. Els lleidatans es troben a una sola victòria respecte de les places d'ascens i perdre avui a casa li complicaria molt la continuïtat a la LEB Or.