El Barça Lassa va acabar ahir la seva participació en la present Eurolliga, una edició decebedora per als blaugrana, amb una victòria intranscendent davant el Khimki (86-82) del tècnic Georgios Bartzokas, la temporada passada el tècnic barcelonista.

Sense res en joc, el Barça rebia un Khimki que pretenia guanyar per millorar la vuitena posició actual, un lloc a la classificació que l'enviarà a jugar els quarts de final contra el millor equip de la fase regular, el CSKA, que ahir va derrotar l'Estrella Roja per 92-81 i acaba amb un balanç de 24-6.

En un partit irregular, el Barça va acabar patint per superar un rival a qui guanyava per 20 punts a la primera meitat (45-25). Però l'equip de Bartzokas va reaccionar diverses vegades, liderat pels nord-americans Anthony Gill (21 punts) i Charles Jenkins (15) i pel rus Shved (15). Per part barcelonista, Juan Carlos Navarro va ser el màxim anotador, amb 17 punts, seguit del base Thomas Heurtel, amb 14, i de Pau Ribas i Petteri Koponen, amb 12 cadascú.

El triomf del Barça sobre el Khimki va ajudar, de retruc, el Baskonia de Pedro Martínez, que va perdre amb l'Anadolu Efes turc (79-81). Els bascos aspiraven a la sisensa posició, però al final seran setens i veuen com el Khimki no els atrapa per darrere. El rival del Baskonia als quarts de final serà el vigent campió, el Fenerbahçe, que ahir va perdre amb l'Unicaja a la pròrroga per 91-99.

Avui serà el torn del València, que s'acomiada de l'Eurolliga rebent el Maccabi (20.30 h). I, mitja hora després, el Madrid rep el Brose amb l'objectiu de recuperar el quart lloc que li va prendre ahir el Panathinaikos de Xavi Pascual, que va guanyar a Milà (95-96).