Quan només queden dues jornades per al final de la Quarta Catalana, els primers equips de l'Artés i del Castellbell i el Vilar estan a una victòria de proclamar-se campions de lliga en els seus respectius grups. Això sí, ambdós conjunts es troben en situacions lleugrament diferents.

D'una banda, l'Artés és el que ho té més de cara. Amb vuit punts de marge respecte del segon classificat, el Calders, una victòria deixaria la lliga sentenciada matemàticament. Malgrat gaudir d'un bon marge de punts, tot el que no sigui guanyar donaria vida a un Calders que té encara un partit pendent per disputar.

Els artesencs reben avui (16 h) el CCR Alt Berguedà, en un partit en què tots els aficionats vestiran de color vermell per donar suport a l'equip. En cas de victòria, l'equip efectuarà un recorregut en tractor per celebrar el títol pels carrers del poble.

I, d'altra banda, el Castellbell té menys marge. Els bagencs es troben a només dos punts del seu perseguidor, l'Avinyó, i a quatre de la Balconada. De fet, tot el que no sigui guanyar els podria fer perillar, fins i tot, la segona posició que dóna accés a la promoció d'ascens.

Els bagencs rebran avui el Castellnou (16 h) i també preparen una gran celebració en cas d'obtenir el triomf. En la darrera jornada de lliga visitaran al setè classificat, el Sant Pau Manresa.