El Manresa Futbol Sala viurà una jornada clau en què quatre dels equips implicats en la lluita per la lliga i la copa juguen entre ells ( Manresa, l'Hospitalet, Escola Pia i CCR ), a cinc jornades per acabar la lliga. Amb la mirada posada de reüll a Sabadell, els manresans, a un punt del Castelldefels, que lidera la competició, s'ho juguen tot a l'Hospitalet. La victòria manresana és imprescindible, ja que el conjunt manresà no depèn d'ell mateix després de l'empat al Pujolet contra l'Escola Pia, que va permetre al CCR Castelldefels agafar l'avantatge d'un punt respecte als blanc-i-vermells. En aquest sentit, l'equip de Castelldefels s'ho juga tot a Sabadell.

Un altre factor a tenir en compte és que tant l'Hospitalet com l'Escola Pia s'estan jugant una plaça per a la Copa del Rei de la següent temporada, fet que complica els respectius enfrontaments.

L'Hospitalet Bellsport ha guanyat en sis ocasions de dotze partits com a local. A més, suma quatre empats i el més significatiu és que no ha guanyat a cap equip capdavanter, com el CCR i el Pallejà.

Per al conjunt del Pujolet, entra en convocatòria el juvenil Ambrós. Marc Fernández viatjarà però té gastroenteritis, mentre Josan es va torçar el turmell en la sessió de dimarts. Ambdós, però, tenen la intenció de jugar.