L'italià Marco Bezzecchi (KTM) ha estrenat el seu palmarès esportiu mundialista amb una victòria en solitari en el Gran Premi d'Argentina de Moto3, disputat en el circuit de Termes de Riu Profund i on les estratègies han resultat determinants per al resultat final.

Bezzecchi, de 19 anys i natural de la localitat italiana de Rimini, va decidir sortir amb pneumàtics d'aigua i ho va fer com una exhalació per intentar aconseguir un avantatge i ha aconseguit el seu objectiu de fer-se amb la part més alt del podi.

Al costat d'ell van estar en el podi l'espanyol Arón Canet (Estel Galícia 0'0 Fona) -nou líder del mundial amb quaranta punts, deu més que Jorge Martín-, i el també italià Fabio vaig donar Giannantonio (Profunda).

L'italià Marco Bezzecchi va sentenciar la victòria amb autoritat, mentre Arón Canet es va beneficiar del contratemps que per darrere va tenir Vaig donar Giannantonio en ser envestit lleugerament per darrere per l'espanyol Jaume Masiá, qui va acabar pels sòls, mentre l'italià va controlar la seva moto però no va poder barallar en condicions la segona plaça amb el pilot d'Estel Galícia 0'0.

El debutant Alonso López (Estel Galícia 0'0 Fona) va protagonitzar una gran carrera i va aconseguir una més que meritòria sisena posició, mentre que la remuntada des de l'última plaça de Jorge Martín va acabar en l'onzena posició, per davant de Marcos Ramírez.

Ni Jaume Masiá ni Albert Arenas van aconseguir acabar la carrera en patir ambdòs caigudes.