La Cultural Leonesa va sobreviure 54 minuts amb un jugador menys, a causa de l'expulsió d'Antonio Martínez, i va agreujar al Miniestadi (0-1) la crisi del Barça B, un rival directe en la pugna per eludir el descens. Els homes de Gerard López van encaixar el seu setè partit sense guanyar.

Un gol matiner d'Emiliano Buendía al minut 5, aprofitant-se d'una indecisió del porter Adrià Ortolà, va donar la victòria a l'equip lleonès, que, després d'aquest resultat, se situa a un punt del filial blaugrana, l'equip que marca la salvació.

Els blaugrana, sense continuïtat en el joc, buscaven amb comptagotes el gol de l'empat. El primer xut del conjunt local va arribar de les botes d'Aleñá, però el seu intent va ser fallit.

La Cultural es va quedar amb un home menys a falta de 50 minuts per jugar, una circumstància que el Barça B va aprofitar per fer-se definitivament amb la pilota i ofegar un rival que, no obstant, aguantava estoicament les envestides desordenades dels locals.

Ni els xuts de Palencia i Aleñá ni les arribades laterals de Ballou i Cucurella van fer caure el mur d'una Cultural queva guanyar el goal-average a un Barça que haurà de seguir patint per evitar el descens.