El Manresa Futbol Sala va encaixar una dura derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Bellsport de l'Hospitalet de Llobregat, que es va imposar per un resultat final de 6-4. A més, els manresans van deixar escapar l'oportunitat de recuperar el liderat de la competició, ja que el CCR Castelldefels tampoc va sumar els tres punts, ja que en el seu cas va caure a Sabadell davant el Futsal Pia (6-3).

Els jugadors bagencs van sortir a la pista amb molta concentració, i això els va permetre fer el 0-1, gràcies a una diana de Corvo, al minut 3. Cinc minuts després, el local Sergio va fer l'empat en aprofitar un contraatac i, pocs segons més tard, Cate va capgirar el marcador. Durant la resta de la primera meitat, els visitants van dur el pes del partit, però no van aconseguir fer cap més gol i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat de 2-1.

La segona meitat no va començar gaire bé per als interessos manresans, ja que, al minut 22, Josan es va fer el 3-1 a la seva pròpia porteria i, cinc minuts després, Mafian va ampliar la diferència. Els manresans es basaven massa en les individualitats i no mostraven gaire joc col·lectiu. Fouad va fer el 4-2, al minut 29, però, al 32, Raúl va tornar a veure porteria per als locals i va marcar amb un xut exterior. En aquest moment, el Manresa va jugar de cinc i la jugada els va sortir bé, ja que van establir el 5-4, al minut 37, amb dianes de Fouad i Pau Albacete. Un minut més tard, però, Raúl va acabar amb les esperances visitants de sumar algun punt i va situar el 6-4 definitiu. En la propera jornada, el Manresa rebrà a la seva pista el Linyola, el cuer del grup 3 de Segona Divisió B, que només ha sumat quatre punts en 25 partits.