Afortunadament per a l'ICL, el Prat no va aprofitar ahir l'ensopegada manresana de divendres a Ourense i va perdre a la seva pista amb el Tau Castelló. Un resultat que permet a l'ICL mantenir la segona posició quan només falten tres jornades per al final de la lliga regular i quan encara ha de visitar el Prat, en el penúltim partit.

El conjunt del Baix Llobregat va saltar ahir a la pista sabent que un triomf el podia acostar a acabar la lliga regular en segona posició i, per tant, tenir el factor pista a favor en totes les eliminatòries de play-off que jugués. Però la seva posada en escena al partit no va ser bona i al final del primer quart perdia per 10-15.

L'equip d'Arturo Álvarez va reaccionar al segon quart i al descans ja dominava en el marcador, però amb un avantatge mínim de 32-30 davant un Tau Castelló que s'ha consolidat com un equip de play-off i que en aquest tram final de curs busca aconseguir la millor posició possible a la classificació, entre la sisena i la novena.

Els visitants van fer un tercer parcial gairebé perfecte, amb un contundent parcial de 7-21 després que el Prat trigués gairebé cinc minuts en anotar la seva primera cistella de la segona meitat. I, en el darrer quart, el Castelló va saber gestionar el seu avantatge fins en endur-se el triomf final.

En els altres partits, el Càceres es va imposar a l'Araberri a domicili (78-91), l'Oviedo va fer valer el factor pista davant el Barça B (87-79) i l'Iberostar Palma va donar la sorpresa en vèncer a fora contra el Leyma Corunya (79-90).