El conjunt júnior del Catalana Occident va encaixar la vuitena derrota consecutiva en aquesta segona fase de la lliga regular.

Aquest cop va ensopegar a casa davant el quart classificat, el Platges Mataró, per un 68-76.

Malgrat tot, van ser els manresans qui van començar dominant el ritme del partit, jugant sense dubtes i dominant plenament el rebot. Tot i així, l'electrònic al final del primer quart va aturar-se amb l'empat a onze.

La sortida dels bagencs al segon quart va tornar a ser intensa ja que volien prendre avantatge en el marcador, però l'encert dels mataronins i algunes errades no forçades dels locals van mantenir el frec a frec en el marcador, que donava pas a la mitja part 34-32.

El conjunt visitant va fer un pas endavant amb la represa, van fer-se amb les rendes del matx i, amb una defensa contundent, van poder capgirar el marcador i posar entre les cordes als bagencs.

L'esforç i treball dels jugadors del Maresme en el darrer quart va ser definitiu per desfer-se dels manresans i aconseguir un triomf de mèrit (68-76).