Al Girona sembla que se li pot fer llarg el final de temporada. Va rebre sis gols del Reial Madrid abans de l'aturada per les seleccions. Després no va poder passar de l'empat a casa contra el Llevant, en un duel en què va ser superat en algunes fases i ahir va rebre una maneta de part de la Reial Societat, un equip que sembla rellançat després del relleu a la banqueta, amb l'arribada d'Imanol Alguacil en el lloc d'Eusebio Sacristán. És cert que, per la banda gironina, els esforços dels habituals titulars passen factura i ahir els homes de Pablo Machín no van poder plantar cara el rival des del primer moment. A més, demostren que no els va bé Euskadi, ja que l'Eibar els va clavar un 4-1 i també van perdre per 2-0 en la visita a San Mamés.

Tranquil·litat donostiarra

Així, el centre del camp de la Reial, ple de jugadors tocadors com Rubén Pardo, Canales, Oyarzabal i Januzaj, va moure's com va voler en els primers minuts i, després d'un xut del belga, va ser Canales qui va inaugurar el marcador en una mena de centrada. Oyarzabal, que era la trajectòria de la pilota, va apartar-se i aquest fet va despistar el porter marroquí Bono.

Malgrat un parell d'arrencades de Mojica, el Girona no va reaccionar i Januzaj va fer el segon en una gran passada de Rubén Pardo. Abans, Héctor Moreno ja havia perdonat de manera increïble. I encara hauria pogut caure el tercer, amb un xut alt d'Oyarzabal. L'única mala notícia per als locals va ser la lesió del porter Moyá, substituït per un Toño que no va tenir gaire feina. Perquè Oyarzabal va anotar el tercer ,després d'una passada de Januzaj. Amb el partit sentenciat, el Girona no es va saber tapat i encara li van caure dos gols més. Novament Oyarzabal va guanyar l'esquena dels tres centrals i va anotar el quart i Juanmi va definir en la millor jugada local de la tarda, enmig de la passivitat blanc-i-vermella.