L'Espanyol va plantar cara ahir el València però no va poder remuntar un gol rebut massa aviat. Els blanc-i-blaus, instal·lats en la mediocritat classificatòria, com a mínim van competir davant d'un dels rivals més en forma de la competició i va disposar d'algunes arribades per treure alguna cosa positiva de Mestalla, però la seva possessió de pilota va ser sovint infructuosa i es va estavellar contra la muralla del conjunt de Marcelino García Toral.

El gol va arribar molt aviat, després que el col·legiat anul·lés un gol per un fora de joc molt ajustat de Gerard Moreno. Carlos Soler va obrir la pilota a la banda esquerra, Guedes es va escapar de Marc Navarro i va centrar. Zaza va despistar tota la defensa al primer pal i Rodrigo, entrant pel segon, va rematar lluny de l'abast de Pau.

L'Espanyol no va canviar la tàctica i va intentar ofegar els centrecampistes valencians, sobretot Kondogbia, i aprofitar els atacs de Gerard Moreno. El davanter va connectar dues rematades amb molt perill, però sense efectivitat. El conjunt dirigit ahir per Antonio Díaz, per la baixa d'un engripat Quique Sánchez Flores, va disposar de dues arribades més, però Jurado es va entretenir massa en la primera i Darder va disparar fora en la segona.

Atacs infructosos

Va ser el València l'equip que hauria pogut sentenciar abans del descans. Pau va salvar el seu equip, primer en una rematada de Guedes, que va estar a punt de fer el gol de la jornada després d'una autopassada, i després en desviar un míssil llançat per Montoya des de fora de l'àrea. Va completar el repertori amb un refús amb el peu a xut de Zaza.

A la represa van entrar Baptistao i Granero i al València li va tocar defensar el marcador. Darder era qui superava Parejo en el joc i Marcelino i el seu equip ho van fiar tot al contracop. Novament Rodrigo va estar a punt de marcar, però en general el porter espanyolista va viure una segona part més tranquil·la. El problema va ser que el local, Neto, també.