L'extremeny Jesús Gil Manzano dirigirà la final de la Copa del Rei que enfrontarà Sevilla i Barcelona el dissabte 21 d'abril a les 20.30 hores a l'estadi Wanda Metropolità de Madrid, segons ha confirmat el Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Internacional des de 2014 i àrbitre de Primera des de la temporada 2012-2013, Gil Manzano estarà acompanyat a la final pel madrileny Carlos Del Cerro Grande que actuarà com a quart àrbitre, després d'haver dirigit la final copera de fa dues campanyes que també va enfrontar als mateixos clubs i que es va resoldre amb victòria dels blaugranes (2-0), que van perdre per expulsió a l'argentí Javier Mascherano.

Al costat de Gil Manzano també estaran l'extremeny Ángel Nevado Rodríguez com primer assistent, el madrileny Juan Carlos Yuste Jiménez com assistent número dos i Roberto Alonso Fernández, també del Comitè Madrileny, com a assistent addicional.

L'àrbitre de la pròxima final de Copa va néixer el 4 de febrer a la localitat de Badajoz de Don Benito i es va iniciar en l'arbitratge en la temporada 2006-2007 en partits de Segona divisió B, categoria en la qual va xiular durant tres campanyes. En la 2009-2010 va ascendir a Segona divisió i també va estar tres temporades en aquesta abans de pujar a Primera al començament de la Lliga 2012-2013.

Aquesta temporada, entre d'altres partits, Gil Manzano va ser designat per arbitrar el Barcelona-Atlètic de Madrid (1-0) de la vint-i-setena jornada de Lliga.