El Manresa FS juvenil va guanyar un partit molt important i que pot ser definitiu per assolir la permanència, contra el Jesús-Maria. Els manresans van sortir molt forts al partit i demostrant major intensitat que el rival, que no s'hi jugava res. Les oportunitats eren pels visitants i al minut 8 van aconseguir obrir la llauna. Els locals amb prou feines s'acostaven a l'àrea rival, i tan era així que va arribar el segon gol passat el quart d'hora de joc, tot i que el Jesús-Maria, mitjançant un error dels bagencs, va aconseguir disminuir diferències abans del descans. A la represa, es va repetir el mateix guió: Inici fort del Manresa FS que convertia les ocasions en dianes col·locant-se amb un 1-5 molt favorable. Els locals van posar porter-jugador i van aconseguir anotar, però els manresans, que van tenir en tot moment el partit controlat, van anotar el 2-6 defintiu.