El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista d'un dels seus rivals directes, el Sant Adrià B, al qual es va imposar per catorze punts de diferència (59-73). Aquest gran resultat va ser gràcies, en part, als prop d'un centenar d'aficionats es van desplacar fins a Sant Adrià del Besós i van animar sense descans el seu equip, un fet que va recordar als grans èxits anteriors del club.

Els jugadors dirigits per Isidre Suau van tenir un inici de partit complicat, ja que el rival va sortir a la pista amb moltes ganes i va aconseguir clavar dos triples als primers atacs, que va obligar el tècnic visitant a gastar el seu primer temps mort. Tot seguit, els bagencs van passar a dur la iniciativa i van acabar els deu primers minuts amb un punts d'avantatge (18-19). En el segon quart, la tònica va ser més o menys la mateixa, i els navassencs van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts de diferència (36-38).

En la segona meitat, els visitants van pressionar en defensa i van col·lapsar els atacs rivals. Gràcies a això, van poder arribar al final del tercer quart amb sis punts de marge. En els darrers deu minuts, els bagencs van seguir dominant i vam ampliar el marge fins el 59-73 definitiu. A més, els navassencs es van endur també el bàsquet-average, ja que en l'anada només van caure per tres punts (69-72). El proper partit del Navàs serà aquest dijous a partir de les 21 hores, quan rebrà la visita de La Salle Manresa en un derbi bagenc del grup 1 de Primera Catalana corresponent a la jornada 18, que es va haver d'ajornar.