La Salle Manresa va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista d'un dels rivals directes de cara a la lluita per la permanència a Primera Catalana, l'Àguiles de Santa Coloma de Queralt, al qual es va imposar per un resultat final de 63-69.

En els primers deu minuts els locals van fer una millor sortida i, gràcies al seu encert en el llançament exterior (van anotar tres triples en aquest període), van agafar fins a vuit punts de marge (18-10). En el segon període, els jugadors dirigits per Jordi Romeu, que van mostrar un esforç innegable, van començar a veure cistella amb facilitat i, mitjançant un parcial de 13-25, van capgirar l'electrònic, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia quatre punts de diferència pels jugadors bagencs (31-35).

La renda es manté fins al final

En la segona meitat, els lasal·lians van ampliar la diferència gràcies a dos triples i l'eficàcia en els tirs lliures (en van anotar set de vuit llançaments en el tercer quart). Es va entrar en els deu darrers minuts amb un marcador de 46-54. En aquests, els locals van intentar remuntar, però no van estar afinats des de la línia de personal, i això va facilitar que els visitants mantinguessin la renda i poguessin treure un triomf vital. El proper partit de la Salle serà aquest dijous a partir de les 21 hores, quan visitarà la complicada pista del Navàs Viscola, en un derbi bagenc del grup 1 de Primera Catalana corresponent a la jornada 18, que es va haver d'ajornar. Tot seguit, el proper dissabte 14 d'abril rebrà a la seva pista la visita de El Vendrell, en un matx que es posarà en marxa a partir de tres quarts de sis de la tarda.