El Tenea Esparreguera va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Granollers, al qual va derrotar per un resultat final de 78-68.

Un parcial d'11-0 pels líders en els tres primers minuts feia pensar que la història del duel es podria acabar ja al primer període. No va ser així, ja que els visitants van reaccionar i, mitjançant el domini del rebot ofensiu, van començar a trobar sensacions i encert per signar un 0-6 a favor. Els jugadors esparreguerins, però, no es van relaxar i van tornar a veure cistella gràcies a un bàsquet de posició, però de qualitat (20-10). En el segon període, els vallesans, sense fer massa soroll, van remuntar i es van posar per davant en el marcador, però els locals, liderats un cop més per Rubén Morales, van protagonitzar un parcial de 7-0 per arribar al descans amb un 39-33.

En el tercer quart, els del Baix Llobregat Nord volien trencar el duel, però els granollerins ho impedien gràcies a l'encert des del tir lliure (58-47). En el darrer període, els esparreguerins van agafar disset punts de marge i van gestionar bé els últims instants per acabar segellant una victòria molt important.