El pilot santfruitosenc David Checa, de l'equip Yamaha Stratos Team, va iniciar el campionat d'Espanya de velocitat pujant al podi, concretament amb una tercera posició, al circuit d'Albacete.

Checa, que sortia des de la setena posició, va remuntar i va completar les 19 voltes amb un temps de 29:35.941. El bagenc només va ser superat per Carmelo Morales (BMW), que va ser el primer en creuar la meta, amb una marca de 29:25.624, i per Alejandro Medina (Yamaha), que va finalitzar segon amb un registre de 29:25.692.

Sánchez, el més ràpid en Moto 4

En la categoria Moto 4 es van disputar dues curses. En la del dissabte només es van poder córrer cinc voltes per culpa de la pluja i el més ràpid va ser Max Sánchez, de l'equip Toni Elías. En la segona prova, disputada el diumenge, Sánchez només va poder ser dissetè i ara ocupa la quarta plaça del campionat amb 27 punts. L'altre pilot de l'equip Toni Elías, Blai Trias, va ser 18è i 23è, respectivament. La propera prova d'aquesta competició tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya.