Olot va acollir el cap de setmana passat la segona fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística masculina, en la qual els gimnastes van haver de competir en sis modalitats diferents: terra, arcs, anelles, salt, paral·leles i barra. En la competició hi va haver una gran participació i un bon nombre de podis per part de competidors de l'EGIBA.

En promoció 1, el conjunt format pels joves gimnastes Jan Pe-nyaranda, Lluc Segura, Unai Moreno, Isidre Serra i Otger Guerrero va finalitzar en la tercera posició. D'altra banda, en promoció 2 l'equip integrat per Jan Ramos, Sergi Valeriano, Adan Castell i Marc Martín van acabar en la segona plaça.

Sánchez venç per sisè cop seguit

En la categoria de promoció 5 va ser on va arribar l'èxit més gran del club, ja que el navarclí Pep Sánchez es va imposar per sisena vegada consecutiva en aquesta competició. A nivell 1, la formació de Biel Díaz, Pau Alberch i Adam Dalmau va finalitzar en segon lloc. Finalment, Pau Bermúdez va pujar al podi com a tercer en el campionat de nivell 8.

La resta de gimnastes de l'entitat bagenca que van prendre part en la competició van ser Arnau Martín, Klifford Akiereko i Alexandre Ghost (en promoció 4), Alex Peña (en promoció 3), Adrián Gea (en nivell 3) i Martí Estarli (en nivell 6).