El Manchester City del tècnic santpedorenc Pep Guardiola no va poder remuntar el 3-0 de l'anada a Anfield i, a més, va tornar a caure contra el Liverpool en la tornada a l'Etihad, després que Salah i Firmino capgiressin a la segona part el gol de Gabriel Jesus (1-2).

Els locals van sortir al camp amb la intenció de marcar com més aviat millor, i ho van aconseguir, ja que als dos minuts Sterling va recuperar una pilota i va assistir Jesus, que va superar el porter Karius des del punt de penal. Tot seguit, els de Guardiola no van abaixar el ritme i van anar a buscar el segon, i van tenir diverses ocasions per aconseguir-lo. Al minut 41, Bernardo Silva va fer un gran xut que va anar a parar al pal de la porteria visitant, i poc després l'àrbitre, Mateu Lahoz, va anul·lar un gol a Sané per un fora de joc molt discutible.

Guardiola, expulsat al descans

Aquesta darrera acció va fer enfadar els jugadors del City i Guardiola, que es va encarar amb el col·legiat i aquest el va expulsar. En la segona meitat, el conjunt de Jürgen Klopp semblava més ben plantat sobre el camp, i va tardar ben poc a empatar i a esvair totes les opcions de remuntada dels de Manchester. Al minut 56, en una combinació perfecta entre els davanters del Liverpool, Salah va filtrar una passada a Mané, però aquest va veure com Ederson li prenia la pilota. L'egipci, ben atent, la va recuperar i la va introduir al fons de la xarxa.

L'empat va deixar molt tocat l'equip local, al qual ja no li sortien les coses com abans. Per acabar-ho de rematar, Firmino va aprofitar una errada d'Otamendi per fer l'1-2 al 77. Els de Manchester van intentar, com a mínim, empatar, però els van tornar a anul·lar un gol, una altra vegada per fora de joc de Sané.