La UEFA ha comunicat l'obertura d'un expedient disciplinari contra el tècnic català Pep Guardiola, expulsat ahir a la nit en el descans del partit del seu equip, el Manchester City, davant el Liverpool, a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions de Europa, per "conducta inapropiada".

Guardiola, amb 1-0 a favor del seu equip, poc després d'assenyalar el col·legiat espanyol Antonio Miguel Mateu Lahoz la conclusió de la primera part, es va dirigir al mateix recriminant-li visiblement diverses decisions que haurien perjudicat el seu equip, entre elles l'anul·lació de un gol a Sané.

Mateu Lahoz, encara a la vora de la gespa, i quan Guardiola s'havia retirat als vestidors, els va comunicar a ajudants del tècnic la seva expulsió i va tenir a veure la segona part des de les grades.

La UEFA, aquest mateix dimecres, ha informat l'obertura d'un procediment disciplinari contra Guardiola, per "conducta inapropiada de l'entrenador (Art.69)".

Així mateix, la UEFA ha obert expedient disciplinari contra el Liverpool per llançaments d'objectes i ús de bengales per part de la seva afició. Els casos seran examinats pel seu Comitè de Control, Ètica i Disciplina, el proper 31 de maig.