El Divina Seguros Joventut va encaixar anit una derrota previsible a la pista del Madrid (87-70). Després de dues victòries que havien fet reviure les esperances de salvació, els verd-i-negres visitaven ahir el líder de la lliga ACB, que amb la victòria es va assegurar acabar la lliga regular entre els quatre primers i, per tant, ser cap de sèrie als play-off.

La Penya, que té un partit vital diumenge davant el Bilbao, amb prou feines va plantar cara durant un quart (22-18). Però en el segon quart, quan el Madrid va prémer l'accelerador, el partit es va trencar de manera definitiva. Jaycee Carroll va liderar l'anotació madridista, amb 16 punts, i va ser un malson per a la defensa verd-i-negra. I Luka Doncic va fregar el triple-doble, amb 9 punts, 8 rebots i 10 assistències. Per part del Joventut, els millors van ser Patrick Richard i Xabi López-Arostegui, que es van combinar per anotar 25 dels 70 punts del seu equip.

El Barça rep avui el Betis

El gruix de la jornada intersetmanal de la lliga Endesa es juga avui, quan el Barça Lassa rep el Betis (20 h) amb el pensament en la segona posició, actualment en poder del Baskonia, amb un triomf més que els blaugrana i que demà juga a València.

Del partit del Palau Blaugrana també n'estarà pendent el Joventut, que és rival directe del Betis per a la salvació. Els andalusos tenen un partit de marge, com també el té el Bilbao, que rep la visita del Gran Canària.