L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, no va defugir la responsabilitat de l'eliminació de l'equip anit a Roma. «L'entrenador és el responsable de tot. La responsabilitat és seva. He repetit l'alineació de fa una setmana, allà vam estar bé, vam marcar quatre gols», va recordar Valverde, que va elogiar el rival: «Han estat molt bé. El que més lamento és la sensació de decepció de la nostra afició».

El tècnic blaugrana va explicar que «és una derrota dolorosa, no en tinc cap dubte. Tots teníem una il·lusió de poder guanyar aquesta competició. Ens hem quedat al camí d'una manera inesperada per a tots nosaltres. Seran dies durs, hem d'aguantar». I va afegir que «una derrota així fa molt mal. Ens fa mal a nosaltres, fa mal a la nostra gent, fa mal a tothom. Lamentem molt perdre, però és part del futbol. S'han endut un cop dur».

En l'aspecte tècnic, Valverde va destacar que «el contrari ha estat molt fort. Jugaven agressius en la pressió, arriscant molt amb la línia del centre del camp. No la superàvem». I va admetre que la Roma va impossibilitar-los fer el seu joc.