L'Atlètic de Madrid va patir més del previst però es va classificar per a les semifinals de la Lliga Europa, el sorteig de les quals precedirà avui a les 12 el de la Lliga de Campions. Els matalassers van perdre per 1-0 al camp de l'Sporting de Lisboa però van fer valer el 2-0 de l'anada. El gol de Freddy Montero, en una errada d'Oblak, va ajustar el resultat. Griezmann va errar dues ocasions claríssimes a la represa, però els portuguesos no van marcar.

També va patir l'Arsenal, que va empatar (2-2) al camp del CSKA, al qual va derrotar per 4-1 a Londres. Txàlov i Nababkin van deixar els russos a un gol de la remuntada, però Welbeck va aportar tranquil·litat als gunners i Ramsey va anotar la igualada.

Les remuntades van ser del Salzburg i del Marsella. Els austríacs van vèncer per 4-1 la Lazio i van superar el 4-2 de l'anada. Immobile va avançar els romans, però Dabbur, Haidara, Hwang i Lainer van capgirar les tornes. Bogeria, mentrestant, a Marsella, on els francesos van remuntar l'1-0 de l'anada amb un 5-2 sobre el Leipzig. Bruma va avançar els alemanys, però Ilsanker, en pròpia porta, Sarr i Thauvin van situar el 3-1. Augustin va fer el 3-2 que classificava el Leipzig, però Payet i Sakai van sentenciar.