El València va superar el Kirolbet Baskonia (81-77) i va provocar que els bascos es vegin igualats pel Barça a la classificació en la segona posició i que els taronja quedin a un triomf de tots dos. El conjunt de Rafa Martínez, que va anotar 12 punts, amb tres triples, va haver de remuntar dues vegades els avantatges dels bascos, principalment un 28-42 a la primera meitat i un 47-56 a la segona.

A l'últim quart, però, van ser els locals els que es van escapar amb un 72-64 que semblava definitiu. El Baskonia, però, va escurçar fins al 74-72. En aquest moment, però, un triple d'Abalde i dos tirs lliures errats per Shengelia van donar ales als valencians, que van mantenir una diferència que un rebot de Dubljevic va segellar.

L'UCAM desplaça el Fuenlabrada

En l'altre partit de l'ACB disputat ahir, l'UCAM Múrcia d'Ibon Navarro va demostrar el seu bon moment de forma i va derrotar el Montakit Fuenlabrada per un clar 86-62. Amb aquest resultat hi ha sis equips empatats a 15 victòries entre el sisè i el novè lloc, Andorra, UCAM, Gran Canària i Fuenlabrada, i els madrilenys quedarien fora dels play-off. El local Marcos Delia, amb 16 punts, va ser el màxim anotador murcià.