El Manresa FS va superar la segona eliminatòria de la Copa Catalunya en derrotar per 1-3 l'Alcoletge, un conjunt de Tercera Divisió Nacional que va presentar més problemes dels previstos. La definició va ser un factor clau a l'hora de donar la victòria al conjunt bagenc, en una pista molt incòmoda i contra un rival que va plantar cara en tot moment.

Això que les coses van començar molt bé amb dos gols consecutius, anotats per Pau Albacete i Carles Corvo en els primers minuts. El partit estava encarrilat, però faltava gairebé tot el temps en una pista relliscosa, que no va evitar que els visitants arribessin al temps de descans amb aquest còmode avantatge.

A la segona part, es va mantenir la mateixa tendència i la sentència va arribar a tres minuts del final, gràcies a un altre gol de Corvo. Un minut abans de la resolució del duel, Martí va fer l'1-3 gràcies a la tranformació d'un doble penal. Amb el marcador a zero, el Manresa, que tenia quatre juvenils, va errar un tir de les mateixes característiques.

Derrota del Sala 5

El rival del Manresa FS serà l'Hospitalet Bellsport, en un partit que es jugarà al Pujolet. Els riberencs van derrotar el Sala 5 Martorell per un ajustat 1-2 després que l'equip del Baix Nord plantés cara. Els visitants es van avançar amb una anotació de David Ruiz que va ser igualada per Aarón Riera a l'inici de la represa. L'anotació de Sergio Alfonso va donar el bitllet al Bellsport.