L'entrenador de l'Espanyol Quique Sánchez Flores va convocar 19 jugadors per a l'enfrontament d'aquesta tarda davant del Getafe (18.30). El tècnic blanc-i-blau vol tornar a sumar de tres en tres, al complicat estadi madrileny.

L'equip de Bordalás s'ha fet fort aquesta temporada al Coliseum Alfonso Pérez i suma 27 punts com a local. Els catalans no podran disposar, per problemes físics amb Diego López, Naldo i Óscar Duarte. L'Espanyol ve de perdre per la mínima a Mestalla (1-0) tot i disputar un partit molt complet. Els jugadors de Quique Sánchez Flores afrontaran aquest partit amb la idea de recuperar el camí de la victòria, de millorar els números fora de casa i amb el missatge clar que «encara queden 21 punts en joc, i són molts». Segons l'entrenador de l'Espanyol, el Getafe de Pepe Bordalás es un equip «al qual el seu entrenador ha sabut transmetre una manera de jugar molt ordenada, fogosa i amb molta agressivitat. És un equip sòlid, al qual costa encaixar gols, i viu de córrer, contraatacar i de les jugades a pilota aturada».

Sobre els resultats fora de casa, Quique creu que si haguéssin repartit millor els empats aconseguits «estaríem una mica millor a la classificació».