L'Unión Financiera Oviedo va recuperar la quarta posició en derrotar amb facilitat un Iberostar Palma que haurà de continuar lluitant per la permanència en les dues jornades que falten fins al final. El triomf asturià va ser més clar que els vuit punts que mostra el marcador, tot i que el Palma va tenir una reacció en el darrer període que el va portar a situar-se a sis punts (74-80) a 1.27 per al final i amb una pilota en mans d'un desencertat Biviá, que va errar el tir forçat que hauria situat els balears més a prop.

Fins aleshores, l'Oviedo va dominar com va voler ja des del 7-23 del primer quart, amb anotació repartida principalment dels seus homes exteriors i amb una bona direcció de Fabio Santana. Ja al darrer quart, res no feia pensar que el conjunt de Carles Marco patiria, però entre Roger Fornàs i els triples de Mockford van provocar que el Palma tingués lleugeres opcions en el tram final que van tallar d'arrel quatre tirs lliures seguits, dos de Barro i dos més del letó Geks.

En la lluita per evitar el descens a la LEB Plata, el Levitec Osca, que té els mateixos triomfs que el Palma, rep el Corunya aquest matí i el Barça B, cuer destacat, els pot empatar a tots ells, malgrat que haurà de guanyar un Ourense en bona línia.