El tècnic del Carramimbre Valladolid, Paco García, sap que ha de lligar un parell de triomfs en els tres partits que queden per entrar, amb total seguretat, al play-off. El duel d'avui, per al seu equip, «és complicat, però també ho serà el proper contra el Barça B. Ara mateix tenim dues victòries sobre els nostres perseguidors [de fet una, després de la victòria de divendres a la nit de l'Araberri a Logro-nyo] i n'hem de gaudir».

Respecte del duel del Nou Congost, va reconèixer que l'ICL «és un equipàs. Han tingut algunes derrotes sorprenents, però anem a una pista amb moltíssim públic i ells saben que han d'anar al límit per arribar bé als play-off». L'escenari en el qual jugarà avui el seu equip «recorda l'ACB. Jo hi he estat com a ajudant del Baskonia, ells han estat a la lliga Endesa fins l'any passat, la nostra ciutat anys enrere i tots preferim actuar en una pista calenta i vibrant».

García va desgranar com juga l'equip bagenc i va admetre que «la parella formada per Nacho Martín i Jordi Trias ha dominat la competició, però al perímetre també tenen molt joc i encert. De tota manera, han tingut altibaixos i això ho podem aprofitar».

El Valladolid estarà molt pendent avui del resultat del partit que jugaran una hora abans que el seu el Barça B i l'Ourense, ja que els gallecs encara els podrien atrapar en el novè lloc.