El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Granollers, que es va imposar per tretze punts de diferència (81-68). Amb aquest resultat, els bagencs se situen a la zona mitjana de la taula classificatòria amb un balanç d'onze victòries i dotze derrotes, el mateix que el seu rival de dissabte i el Lliçà d'Amunt.

En els deu primers minuts els artesencs van tenir problemes per entrar en el partit i fer front a la intensitat dels locals, que ho van aprofitar per agafar cinc punts de marge (17-12). En el segon quart els jugadors dirigits per Toni Manyosas van passar a dominar el joc i van capgirar el marcador per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts de diferència (28-30).

En la segona meitat, els bagencs no van estar gaire encertats en el llançament exterior i, a més, van concedir algunes cistelles fàcils al seu rival. Al final del tercer quart, els granollerins dominaven per dotze punts de marge en l'electrònic (57-45). En els darrers deu minuts els visitants van intentar la remuntada, però ja va ser massa tard i el triomf es va quedar a Granollers. En la propera jornada, el Club Bàsquet Artés rebrà a la seva pista un dels rivals de la zona alta del grup 1 de Copa Catalunya, la Salle Reus, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 21 d'abril a partir d'un quart de set de la tarda.