Segona victòria consecutiva de l'Avià, que no perd l'esperança de la salvació després de golejar en la sortida al camp del cuer Bellavista Milàn. L'equip entrenat per Joan Flores va disputar un partit molt complet i no va donar cap opció a un rival que no va oposar resistència. El visitant Lianes va aprofitar tres minuts màgics per marcar dos gols consecutius i posar un còmode avantatge al seu favor. El conjunt local no va saber reaccionar i pràcticament no va inquietar en cap moment la porteria defensada per Jilali. Just abans d'arribar a la mitja part, Torres va encarrilar els tres punts amb el 0-3, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona meitat, la dinàmica no va canviar i els jugadors berguedans van continuar apretant amb la mateixa intensitat. Al minut 46, Moreno va ampliar l'avantatge per sentenciar i deixar lligats tres punts molt importants de cara a la salvació. Els visitants no van deixar en cap moment d'apretar i, al minut 58, marcaven el 0-5. A partir d'aquí, l'entrenador visitant va començar a fer canvis i el partit disminuir d'intensitat. Ja en l'últim minut del partit, Pintó va aprofitar un penal per arrodonir la golejada.

Amb aquests tres punts, els avianesos continuen una jornada més a la penúltima posició, a onze punts de la permanència. El conjunt de Joan Flores encara té un partit pendent davant del Molletense. En la propera jornada de la competició, l'Àvià rebrà la complicada visita del Sallent al seu camp, equip que ve d'empatar davant del fort líder del grup, el Sabadell Nord.