Bon paper dels quatre gimnastes de l´Egiba en els campionats d´Europa de trampolí a Bakú (Azerbaidjan), Marina Chavarria i Robert Vilarasau en categoria júnior i Cristina Masfret i Marc Torras en l´absoluta.

Els gimnastes juniors de l'Egiba van ser presents a dues finals cadascun. La Marina Chavarria va ser sisena a la final de sincronisme formant parella amb la gallega Melània Rodríguez i posteriorment ha quedat quarta, a tan sols 0,01 punts de la tercera classificada a la final de trampolí individual, disciplina olímpica en la qual ha obtingut plaça per als Jocs de la Joventut de Buenos Aires que es faran a l´octubre d´aquests mateix any 2018.

Robert Vilarasau va prendre part a la final de doble minitramp, on no va poder assolir posicions de podi degut a un error en la recepció dels seus salts de la final, classificant-se vuitè. En trampolí individual va quedar en una meritòria quarta posició, en una final on destacava un molt elevat nivell dels vuit participants. Igual que la Marina Chavarria, el Robert Vilarasau ha obtingut una plaça per als Jocs Olímpics de la Joventut, així com una històrica quarta plaça en la final per equips masculins de trampolí i la medalla de plata per equips de doble minitramp.

En categoria absoluta els resultats han estat una mica més agredolços, especialment per quedar-se a les portes de classificar-se pels Jocs Europeus de Minsk 2019.

Cristina Masfret, que retornava a la competició després d'haver-se lesionat un turmell al campionat del Món, va finalitzar la competició de sincronisme amb la manxega Cristina Sainz en novena posició. Una sola plaça les va separar de la classificació de Minsk. També optava a classificació amb la prova de sincronisme Marc Torras, però el seu company Jaime Ponce es va lesionar en l'entrenament dels dies previs a la competició i van haver de donar-se de baixa de la prova. En trampolí individual sènior, Cristina Masfret va complir l'objectiu marcat, que era realitzar un retorn a la competició sense errors, malgrat una preparació que es va dur a terme encara a cavall amb la fase final de la seva rehabilitació.

Marc Torras va tenir un error en l'exercici obligatori quan estava tenint na bona actuació. Malgrat haver completat el lliure molt bé, la seva classificació es va veure afectada negativament pel resultat de l'obligatori.