Després de la victòria obligada i àmplia davant el GEiEG, el CN Minorisa es va desplaçar a la piscina Carles Ibars per jugar un partit en el qual va mostrar una actitud relaxada i conformista, davant el Waterpolo Universitat Autònoma. L'11 a 0 contundent aconseguit pels de Gaspar Ventura sobre els gironins va posar en alerta els universitaris, que van plantejar el partit amb totes les seves armes. D'aquesta manera, els bagencs només van aguantar el primer quart, finalitzat amb 3 a 2 per als locals, amb gols de Casasayas i Estany, aquest sobre la botzina de final del parcial.

En el segon període de joc, després que els manresans desaprofitessin una superioritat per empatar el matx, van arribar dos gols vallesans, que posaven molt complicat l'enfrontament. El joc era anivellat, però un equip era incisiu i feia mal en atac, mentre que l'altre es mostrava poc afortunat. Això encara va ser més patent en el tercer període, en el qual l'equip bagencs es va quedar de nou sense anotar i, amb pas de formiga, sense fer soroll però fent forat, els amfitrions anaven anotant. Parcial de 3 a 0 i marcador contundent, 8 a 2.

El quart i definitiu període gairebé sobrava. Un nou parcial de 3 a 1 per als de casa, amb gol al contraatac de Rui, fa deixar el definitiu 11 a 3.

Després de tres jornades de fase de permanència, el CN Minorisa ocupa la tercera posició, amb 2 punts. El CN Mataró B és el líder, amb ple de victòries (6 punts), seguit del Waterpolo Universitat Autònoma, amb 4 punts. El cuer és el GEiEG, amb 0 punts.