El jugador brasiler del Barça, Philippe Coutinho, va assegurar en una entrevista a Barça TV que va decidir fitxar pel club blaugrana per poder «jugar finals i guanyar títols, i per això té una mica d'ansietat en trobar-se davant la primera oportunitat de complir l'objectiu, alçar demà (21.30 h) la Copa del Rei contra el Sevilla.

«Es viu amb una mica d'ansietat el fet d'arribar aquí i en dos o tres mesos poder jugar una final molt important, és un moment molt feliç», explicava el brasiler. En aquest sentit, va apuntar que arribava al Barça per guanyar. «Arribo aquí amb moltes ganes de guanyar finals i conquerir títols, i aquesta és la primera oportunitat. En el que depèn de mi, treballaré al màxim perque això sigui així i el primer pas és fer un bon partit demà».

Coutinho va assegurar que en aquest moment clau té clar que l'objectiu és guanyar la Copa. «Segurament serà difícil. Hem d'estar preparats per aconseguir l'objectiu de ser campions», explicava el crac brasiler molt confiat en tenir un bon paper en un partit en què apunta a ser titular.

«Sabem de la qualitat del Sevilla, hem jugat fa poc contra ells i sabem com juguen, però hem de pensar en nosaltres, en com hem de jugar. A partir d'aquí, fer un bon partit», comentava sobre el conjunt de Vincenzo Montella.

Rakitic es recupera a temps

El jugador croat va rebre ahir l'alta mèdica després de l'operació a la mà esquerra i estarà a disposició d'Ernesto Valverde de cara a la final. Rakitic es va entrenar ahir amb el grup i, fins i tot, avui parlarà en la roda de premsa prèvia al matx.

El migcampista blaugrana, lesionat en el partit de tornada dels quarts de final de la Champions a Roma, va ser operat i es va perdre els darrers partits de lliga del Barça contra el València i el Celta. En la sessió d'ahir, ja amb el croat a ple rendiment i preparat per afrontar la final, va ser també el jugador del filial Carles Aleñà.

A més, durant l'entrenament d'ahir l'Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l'esport va realitzar el control de sang i orina a Umtiti, de sang a Ter Stegen, Piqué, Iniesta, Messi, Paulinho, Jordi Alba, Digne, André Gomes i Vermaelen.