Aquest equip s'exigeix molt i sempre que perd està fotut. I avui també. No els agrada perdre». Així va concloure Aleix Duran la roda de premsa després de perdre al Prat. Un resum de l'estat d'ànim d'un equip que es va tornar a mostrar irregular.

«Teníem molt clar que el partit el marcaria el nivell defensiu, de mans i físic que ells posen a la pilota», va explicar Duran. «Ho havíem d'igualar per competir. I no ho hem fet a la primera part. Això marca el que acaben pitant els àrbitres. Ells han posat un llistó alt i t'acaben pitant dotze faltes més a tu que a ells. Em molesta que no hem fet bé la primera part».

A més d'aquest mal inici, el tècnic de l'ICL va lamentar dos aspectes negatius més: «Hauríem pogut controlar el tema del rebot amb més energia. A la segona part hem fet bona feina, hem remat. Però quan hem empatat, estàvem cansats per l'esforç i no estàvem clarividents».

Duran també va destacar el gran encert dels dos equips fins al descans, un fet que va provocar que els nou punts de desasavantatge no semblessin tants. Al final, però, la superioritat del Prat en el rebot (26 a 20) va ser determinant. Com la diferència de faltes: 28 de l'ICL per 16 dels locals.

«Ens hem d'acostumar a això, marcar nosaltres la línia», va dir Duran sobre l'arbitratge. «Després, l'àrbitre pitarà el que vulgui. Em vull centrar en les coses que depenen de nosaltres». Un raonament que el va portar a dir que «fent dues coses bé hauríem pogut guanyar. Quan tens el privilegi de percentatges tan alts, dos aspectes més d'esforç han fet que marxessin de massa».

A més, el tècnic va dir que «necessitem sumar gent. Sakho té un problema de concentració greu i ha jugat quatre minuts. No tenim Guillem Jou i a Dani García li manca maduresa. Ens afecta estar amb vuit jugadors».