L'Igualada Rigat i el CH Caldes es veuran les cares aquest vespre (20.30 h) a la Torre Roja dels calderins, en la 25a jornada d'OK Lliga. El matx estarà dirigit per José Juan Melero i Javier Amezaga. Els arlequinats només han visitat el CH Caldes en dues ocasions en la màxima competició, i els dos partits van acabar amb derrota dels igualadins. Una estadística que els de Ferran López intentaran canviar avui.

L'entrenador arlequinat podrà tenir els seus deu homes per afrontar el partit, entre els quals hi ha Oriol Vives, que s'està recuperant d'una bursitis al colze que li ha dificultat els entrenaments durant les últimes setmanes. El jugador de Santa Coloma de Farners ja va poder jugar contra l'Arenys de Munt i, si no hi ha cap novetat d'última hora, ho podrà fer contra el CH Caldes.

L'Igualada Rigat arriba en un moment dolç de la temporada a aquest partit, després de quatre victòries consecutives i amb només dos gols encaixats en els últims quatre partits. El CH Caldes, amb dos victòries en els últims dos partits i amb opcions matemàtiques de classificar-se per la Copa CERS, buscarà el tercer triomf amb el suport de la seva afició. El partit estarà marcat per una altra dada curiosa: s'enfrontaran dos dels equips més joves de la competició. El Caldes, amb una mitjana de 22,4 anys, és la formació amb més juventut, i l'Igualada Rigat, el quart, té una mitjana de 23,5 anys.

Després del partit contra els del Vallès, l'Igualada Rigat tindrà el seu particular Tourmalet contra el Barça, el Liceo i el Reus. Tot i això, Ferran López no s'ha volgut avançar al calendari i ha deixat clar que «els tres punts en joc contra els del CH Caldes són igual d'importants que els que disputarem davant els tres grans de la competició. S'ha de tenir en compte que el CH Caldes és un rival difícil, sobretot a la seva pista, però estarem preparats», deia l'entrenador de Sant Sadurní de Noia Ferran López.