L'italià Francesco Bagnaia (Kalex) s'ha imposat amb autoritat en el Gran Premi de les Américas de Moto2 i amb el seu triomf, el segon de la temporada, es torna a situar líder en la classificació provisional del mundial.

Des del mateix moment en què es va apagar el semàfor, l'espanyol Alex Márquez (Estel Galícia 0'0 Kalex), autor del millor temps d'entrenaments, va sortir com una exhalació amb la intenció de posar terra pel mig al més aviat possible respecte als seus perseguidors.

Al capdavant, Alex Márquez, amb volta ràpida inclosa, es va intentar escapar, però després del seu deixant i també amb volta ràpida, es va pegar l'italià Francesco Bagnania (Kalex), quart en la sessió oficial de proves de Moto2.

El ritme d'Alex Márquez no va decaure i en els següents girs va encadenar fins a tres voltes ràpides consecutives que li van permetre distanciar-se definitivament de Bagnaia en la cinquena, on el seu company d'equip, Joan Mir, ja era dotzè i dues voltes més tard desè.

Però Alex Márquez no va aconseguir distanciar-se de Francesco Bagnaia, que amb una volta ràpida nova en el sisè gir va recuperar una mica de terreny i en la següent ja estava novament a quatre dècimes de segon de distància. La lluita per la victòria havia quedat ja reduïda a dos pilots.

En la cinquena posició es va classificar Iker Lecuona, el millor resultat de la seva carrera esportiva amb moto2, amb Jorge Navarro vuitè, Isaac Viñales onzè i, ja fora dels punts, divuitè, Héctor Barberá (Kalex).