El Manresa, vencedor del duel amb el Mollet i segon a la classificació, encararà el tram final de la lliga al grup 1 de Primera Catalana (els darrers cinc partits) amb un avantatge prou sucós de vuit punts respecte a la Montañesa, que ocupa la tercera plaça, i de nou respecte del can Vidalet i el Vic, encara que el conjunt vigatà, que ahir es va desfer del líder Grama (3-1), té un partit menys,el qual ha de jugar dimarts de la setmana que ve a Sant Cugat.

Davant el Mollet, un equip immers en la lluita per la permanència, els manresans van jugar a ràfegues però en general van dominar sempre el seu rival. El primer gol local va ser molt matiner. Va arribar al minut 4 gràcies a una esplèndida rematada de cap de Javi López lluny de l'abast del porter Pol. El lateral Alejandro va contribuir amb una centrada precisa per la banda dreta de l'atac manresà. Amb l'1 a 0, el Manresa va jugar més a veure-les venir, encara que sense renunciar del tot a l'atac. Manel Sala ho va provar al minut 19 amb un llançament llunyà que va anar a fora. La primera aproximació dels vallesans va arribar al minut 26. amb una rematada des de fora de l'àrea de Corzo que va llepar el pal.

Després d'aquesta oportunitat, el Mollet va jugar els seus millors minuts, amb dues molt bones ocasions més, a càrrec de Masip (min 27), d'Antonio (min 28) i de castro (min 29). Durant uns deu minuts, el Manresa ho va passar malament, però es va refer ja abans del descans, tot i que les seves accions no van fructificar.

Com en el primer temps, en el segon, el Manresa va marcar molt ràpid. Havien passat dos minuts quan Javi López va fer una arrancada des de pràcticament el mig del camp i, superant el seu defensor, va fer un llançament que Pol va aturar en primera instància, però el rebuig va tornar als peu del vilomarenc, que va marcar en el segon intent. Semblava que el partit quedava sentenciat, però el Mollet, malgrat una pressió molt tèbia en defensa, intentava arribar als dominis de Luque amb perill. Després d'una base en la qual els manresans podien haver sentenciat definitivament amb accions de Marçal i sobretot de Manel Sala, arribaria el 2 a 1, obra de Castro. El Manresa va reaccionar i en dos minuts tornava a deixar les coses al seu lloc, ara sí, amb una gran jugada individual dins de l'àrea que va culminar amb el que seria definitiu 3 a 1 (min 70). Abans del final, encara podia haver arribat algun gol més local, però Carrillo i Manel Sala no van estar encertats