El Reial Madrid va agafar la davantera (2-1) en la seva sèrie de quarts de final de l'Eurolliga davant el Panathinaikos després d'imposar-se per 81-74 en el retorn triomf de Sergi Llull. El menorquí, ex del Manresa, va reaparèixer després de vuit mesos de baixa per una lesió al genoll dret.

La tornada de Llull va tenir un efecte motivador per convertir el Wizking Center en una olla a pressió. I, en un final d'infart, Jaycee Carroll va decidir amb sis punts en l'últim minut. Un desenllaç a l'alçada del duel que estan dirimint els dos equips i que va deixar el Madrid a una victòria de disputar la seva cinquena F4 de l'Eurolliga dels últims sis anys.

L'equip de Pablo Laso va saber canalitzar un duel d'emocions fortes, amb el debut de Llull aquesta temporada (es va lesionar l'estiu amb la selecció espanyola) i el deure dels blancs de fer bona l'última victòria a l'OAKA d'Atenes. Després del descans, Luka Doncic va semblar trencar la igualtat, però Nick Calathes, autor de 26 punts, va respondre. De la mateixa manera, Llull es va anotar dos triples seguits a tres minuts del final que no van ser suficients per tombar els de Xavi Pascual. Una feina que va fer Carroll.

També ahir, el Khimki va evitar que el CSKA es classifiqués per a la F4 per la via ràpida en guanyar per 79-73. I avui es juguen els quarts partits de les sèries entre el Zalgiris i l'Olympiacos (19 h), amb avantatge 2-1 per als lituans, i entre el Baskonia i el Fenerbahçe (21 h), amb domini dels turcs per 1-2.