El Bayern Munic no podrà disposar del defensa Jérôme Boateng per al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions davant el Reial Madrid, dimarts, mentre que l'holandès Arjen Robben és dubte i Javi Martínez estarà disponible, d'acord amb els resultats dels exàmens mèdics realitzats pel club alemany.

Els tres van retirar-se lesionats del partit d'anada de dimecres, en el qual el conjunt madridista va guanyar per 1-2. Robben va deixar el terreny de joc quan amb prou feines s'havien jugat vuit minuts. I Boateng es va retirar passada la primera mitja hora hora de joc. El tercer lesionat, Javi Martínez, va ser substituït a la segona part.

En un comunicat, el Bayern va confirmar ahir que Boateng no estarà disponible per a la tornada al Santiago Bernabéu després d'haver patit una greu lesió muscular. «Té una lesió estructural als adductors de la cama esquerra», va indicar el club bavarès, sense donar terminis del període de recuperació, tot i que alguns mitjans alemanys van deixar entreveure que podria, fins i tot, no estar a temps per al Mundial de Rússia.

Per la seva banda, Robben, també amb un problema muscular, concretament unes «molèsties a la cuixa esquerra», no es descarta per a la tornada. I Javi Martínez, que va patir «una contusió al cap», estarà sense entrenar durant un parell de dies però podrà jugar la setmana que ve.