Clubs del potencial del Barça, el Girona, l'Espanyol, el Cornellà, el Nàstic de Manresa o el Mercantil han acceptat la l'invitació del Torneig Obredors del 2018 que organitza els CE Puig-reig entre demà, dimarts i el diumenge de la setmana que ve, en les categories aleví, benjamí i prebenjamí.

Aquesta és la setena edició amb el format actual. Demà i dimarts competiran els equips alevins i benjamins, 24 per categoria, amb 8 caps de sèrie. Aquest diumenge es jugarà, a Puig-reig, la fase classificatòria. Dels 16 equips participants en cadascuna de les dues categories, els vuit primers classificats disputaran la fase d'or el dia 1 de maig amb els vuit cap de sèries. Aquesta fase definitiva es disputarà entre Puig-reig i Gironella (matí); la fase de plata, amb els dos conjunts que quedin de la fase de classificació, jugaran a Cercs (alevins) i Avià (benjamins), també al matí. Entre els dos dies estan previstos 96 partits. Pep Ribera, director del torneig, ha volgut destacar «les més de 100 persones que de forma voluntària fan possible aquest gran esdeveniment. Per a nosaltres es una gran satisfacció poder comptar cada cop amb més equips, alguns vinguts de fora. El nostre objectiu és celebrar una festa de futbol base, que els equips tinguin l'oportunitat de gaudir de dues jornades de futbol entre equips que normalment no competeixen entre ells».

Entre els participants, la majoria catalans, hi ha els italians del Poliesportiva Bruinese i els bascos del Rioja Alavesa de Laguàrdia i l'Atxalaur d'Orozco.

Avui, dissabte, està prevista una festa d'inauguració del torneig, amb una hamburguessada popular que tindrà lloc a partir de les 9 del vespre al pavelló de Puig-reig. La desfilada dels equips està prevista el dimarts, a les 16 h, al camp municipal de Puig-reig.

Per al diumenge 6 de maig hi ha prevista la competició de benjamins, amb 23 equips més.