Nadal buscarà avui (16 h) el seu onzè títol del Barcelona Open BancSabadell-Trofeu Comte de Godó, davant el grec Stefan Tsitsipas, la revelació del torneig i que ahir va eliminar el cinquè cap de sèrie, l'espanyol Pablo Carreño.

Per arribar a una nova final, el manacorí no va tenir pietat del belga David Goffin, desè jugador del rànquing ATP, després de der-rotar-lo per 6-4 i 6-0. I això que va ser Goffin qui va començar trencant el servei del seu adversari en el primer joc del partit. Però l'avantatge li va durar fins que el balear li va tornar la ruptura en el quart joc i va servir amb autoritat per posar-se 3-2. Tots dos van oferir un recital de tennis en els següents jocs, fins que Nadal va trencar el servei del seu adversari en l'últim joc del set per emportar-se'l per 6-4. En el segon no hi va haver cap mena d'història.

El rival de Nadal a la final serà el jove hel·lè de 19 anys i número 63 del rànquing mundial Tsitsipas, qui va confirmar la condició de revelació del Godó 2018, ja que va aconseguir derrotar en dos sets quatre caps de sèrie del torneig. El darrer, Pablo Carreño, a qui va superar per 7-5 i 6-3 en una hora i 35 minuts.