El Barça rep aquest diumenge, 6 de maig, la visita del Reial Madrid. Un clàssic que, a diferència de temporades passades, no té trascendència per als homes d'Ernesto Valverde, proclamats campions de la Lliga 2017/2018, la jornada passada, al camp del Deportivo. Amb tot, el partit té alguns al·licients. A la rivalitat existent entre ambdós clubs se li afegeix enguany el dubte sobre si hi haurà o no passadís per part dels blancs als campions; Messi té la bota d'or a tocar; i els de Zidane, a més, estan en plena lluita pel segon lloc. A continuació t'informem sobre l'horari del Barça - Madrid i on veure'l per TV. I si no les vas veure, mira aquí les millors fotos de la rua del Barça campió.

Horari del Barça - Reial Madrid

El partit corresponent a la 36a jornada de Lliga és el diumenge 6 de maig, al Camp Nou (Barcelona). Començarà a les 20.45 h.

On veure el Barça - Reial Madrid a la TV

El canal Movistar Partidazo oferirà el Barça - Madrid en directe. Aquest canal es pot veure a la plataforma Movistar+, al dial 46.

Recorda que si no ets usuari d'aquesta plataforma, pots seguir les estadístiques i la narració de les jugades del Barça - Madrid en directe al web de Regió7.

Altres partits interessants de la 36a Jornada

  • Girona-Eibar (5/5, 13.00 h)
  • Vila-reial-València (5/5, 20.45 h)
  • Atlètic-Espanyol (6/5 - 16.15 h)