El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita de l'Ipsi barceloní, al qual es va imposar per un resultat final de 89-73.

Amb aquest triomf els bagencs, que una setmana més van tenir el suport del nombrós públic assistent al seu pavelló, van mantenir la dinàmica positiva que acumulen des de fa jornades i són a només una victòria de la tercera posició de la classificació del grup 1 de Primera Catalana, que actualment ocupa el Sant Gervasi de Mollet del Vallès.

Els navassencs tenien les importants baixes de Roger Tàpies, Marc López i Edu Frías, a les quals es van saber sobreposar. El conjunt dirigit per Isidre Suau va dominar des de l'inici i va agafar tres punts de renda al final del primer quart (20-17). En el segon període, la tònica va ser més o menys la mateixa, i es va notar que els dos equips es tenien ben estudiats. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts de diferència pels locals (35-33).

En la segona meitat els bagencs van prémer l'accelerador i van agafar set punts de marge al final del tercer quart (58-51). En els deu darrers minuts, els atacs es van imposar clarament a les defenses i, gràcies a un parcial de 31-22, els navassencs van poder ampliar el marge fins el 89-73 definitiu. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola visitarà la complicada pista de l'Sferic de Terrassa, que està situat a la zona mitjana de la taula classificatòria del grup 1 de Primera Catalana. El matx es posarà en marxa el proper diumenge 6 de maig a partir d'un quart de set de la tarda. L'equip de Suau espera recuperar a López i Frías, mentre que Tàpies es perdrà el que resta de temporada.