Les waterpolistes Laia Puiggròs, Rosa Solernou, Alba Casasayas, Ingrid Peirón, Anna Toribio, Clara Puerta, Laura Flores, Erica Noguera, Laia Muns, Judit César, Anna Bisbal, Ainhoa César i Maria Sala tenen, els propers dies, l´objectiu de retornar el waterpolo manresà femení al lloc que havia tingut a l´elit sota la denominació de CN Manresa no fa tants anys. El jove CN Minorisa té l´oportunitat, de divendres a diumenge, d´aconseguir el títol al campionat d´Espanya de Segona Divisió i l´ascens a Primera Divisió estatal.

L´equip que entrena Àngel Peirón competirà a la piscina Prado Santo Domingo d´Alcorcón, ciutat propera a Madrid, amb set equips més. Les manresanes han estat enquadrades al grup A, juntament amb el CN Cuatro Caminos B de Madrid, l´Urbat IKE d´Eibar i el CN Reales de Tenerife. En el grup B hi haurà les amfitriones del CN Ciudad d´Alcorcón, el CN Leioa B de Bilbao, el Carthago i el CW Pontevedra. Tots els equips tindran un partit divendres (el CN Minorisa debutarà contra el CN Reales canari, a les 18.10 h), dos dissabte (contra el CN Urbat IKE, a les 10 h, i amb el Cuatro Caminos, a les 16.30 h) i diumenge dos més, en aquest cas depenent de la classificació. Els dos primers de cada grup jugaran les semifinals (12 i 13 h) i els partits pel tercer, i quart lloc (17 h) i la final (18 h). Només el campió tindrà el privilegi de pujar de categoria.

D´aquesta mateixa competició també hi ha una altra fase a Bilbao, a les instal·lacions del CN Askartza, d´on sortirà un altre campió i un altre conjunt ascendit.

El CN Minorisa va acabar en segona posició a la seva lliga, darrere del CN Sabadell B, conjunt que també tenia el dret a jugar el campionat d´Espanya però que va renunciar-hi, sembla ser, per raons econòmiques; i, a més, cal tenir en compte que la intenció del club no és pujar de categoria, sinó formar joves valors del waterpolo femení.

L´expedició manresana, capitanejada pel delegat Mariano Puerta, sortirà a les sis del matí del mateix divendres en direcció Madrid en furgoneta. Les aspiracions del CN Minorisa són màximes per tal de completar una temporada brillant donant el salt a una categoria estatal.