El FC Barcelona Lassa tindrà avui l'oportunitat de conquerir la cinquena Copa de Rei consecutiva després de superar ahir un coratjós Puente Genil per 36 a 27. El seu oponent a la final serà el BM Logronyo-La Rioja, que es va imposar per un ajustat 21 a 20 a l'ABANCA Ademar de Lleó. La final es jugarà aquesta tarda, al Madrid Arena, a partir de les 17 h.

Tot i els nou gols de diferència que va registrar el marcador final, l'equips cordovès va oposar més resistència de la prevista als blaugrana. No endebades, el Puente Genil ja va protagonitzar la gran sorpresa dels quarts de final en eliminar, a la tanda de penals, el Fraikin Granollers.

Els andalusos es van mostrar competitius durant tot el primer període i, quan només faltaven sis minuts per a la conclusió de la primera meitat, amb un ajustat 14 a 13 a l'electrònic, Xavi Pascual va haver de demanar temps mort per recordar als seus jugadors les lliçons de l'ajustada victòria davant el Valladolid del dia anterior. El lateral montenegrí del Puente Genil Novica Rudovic ja duia sis gols.

Els blaugrana van ajustar la defensa i es van retirar als vestidors amb tres gols d'avantatge (19 a 16). Durant els primers tretze minuts de la represa, un parcial de 8 a 2 va ser definitiu.