L'ampostí Josep Betalú va segellar ahir el seu tercer triomf seguit a la Titan Desert, que va concloure ahir a la localitat marroquina de Maadid. En aquesta edició, l'han acompanyat al podi Ramón Sagués i Roberto Bou, del TBellès, que ha estat tercer. L'equip manresà, a més, ha guanyat la classificació per equip, amb poc més de mig minut de marge sobre l'Esteve KH-7.

Un altre ciclista del TBellès, el fruitosenc Guillem Muñoz, va ser quart, a poc més d'un minut del podi. Els altres dos participants de l'equip TBellès han quedat entre els 15 primers: José Luis Gómez, tretzè, i el puig-reigenc Cristofer Bosques, quinzè.

En la categoria màster 50, l'igualadí Genís López ha acabat en un meritori segon lloc, a poc més d'un minut i mig del vencedor, Daniel Hausmann. Xavier Martí, del TBellès, ha estat cinquè de la general, i l'igualadí Ferran Bosque, 36è.

En la categoria màster 40, l'igualadí Jordi Gomà ha estat 21è, mentre que José Luis Reyes, de Collbató, ha estat 71è, i el surienc David Crespillo ha acabat en el lloc 100. I el manresà David Pons ha estat 21è en la categoria elit.

En categoria femenina la victòria ha estat per a la catalana Ramona Gabriel, mentre que les dues bagenques han acabat entre les onze primeres: Marta Navarro (Vins Collbaix) ha estat desena i la seva germana, Laura, onzena.