L'UCAM Múrcia va dir adéu a les seves opcions de coronar-se campió de la Champions League de la FIBA després de caure eliminat per l'amfitrió AEK d'Atenes (77-75) en la segona semifinal de la Final Four, que s'està disputant a l'OAKA. Tot i el magistral últim quart del brasiler Vítor Benite (14 punts), que va portar els seus a tocar almenys de la pròrroga, els murcians es van quedar amb la mel a la boca en el tram final.

L'equip murcià va vorejar la gesta però va quedar a les portes de la final davant del Mònaco. Els visitants, que van arribar a perdre de fins a 15 punts en el segon quart, van mostrar el seu gen de supervivència, exemplificat en les figures de Hannah i Benite. El base nord-americà va mantenir el seu equip amb vida quan els grecs amenaçaven d'anar-se'n abans del descans i l'escorta brasiler ho va fer en l'últim parcial. El brasiler va signar 14 punts, però es va veure molt sol (72-68, tres minuts abans del final). La irrupció tardana de Rojas i de Lima no va ser suficient i l'UCAM Múrcia va caure.

Gladyr, classificat

En la primera de les semifinals, el Mònaco va superar amb claredat el Ludwigsburg alemany (65-87). Al conjunt monegasc juga l'exmanrèsa Sergiy Gladyr, que ahir va ser titular i va anotar 12 punts (4/6 triples) en poc més de 16 minuts de joc.