El Club Natació Minorisa va iniciar el campionat d'Espanya de Segona Divisió femení amb una clara golejada davant el CN Reales canari, que mai va ser rival per a les jugadores bagenques (21-3).

El primer parcial de 6-0 ja va marcar quin seria el camí que seguiria el matx. En el segon quart, les manresanes van protagonitzar un mal inici i les illenques ho van aprofitar per marcar dos dels seus tres gols. Tot seguit, les noies del Minorisa van reaccionar i també es van endur el segon parcial per 3-2. Per tant, es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un contundent 9-2.

A la segona meitat la tendència no va canviar i el festival golejador de les manresanes no es va aturar (15-2 al final del tercer quart). En el darrer, un parcial de 6-1 va situar el 21-3 definitiu per a les jugadores d'Àngel Peirón. En l'altre duel del grup, el Cuatro Caminos de Madrid es va imposar per 13-4 a l'Urbat IKE d'Eibar. En la jornada d'avui, les bagenques s'enfrontaran a les basques, a les deu del matí, i a les madrilenyes, a dos quarts de cinc de la tarda.