Meritori triomf dels deixebles de Ferran López davant el tercer classificat de l'OK Lliga, el Reus Deportiu, a les Comes. Dos gols marcats amb quaranta-nou segons de diferència van propiciar la remuntada dels arlequinats.

El partit va començar amb bons auguris per als anoiencs. Només havien transcorregut 1 minut i 11 segons quan Met Molas va donar avantatge als igualadins.

El bon joc inicial dels locals va perdre brillantor arran d'errades defensives puntuals però greus. Una acció de Gerard Miquel dins l'àrea va ser sancionada amb targeta blava i pena màxima, que va transformar Albert Casanovas. El temut i efectiu Raül Marín va exhibir la seva capacitat golejadora en els minuts següents i va situar l'1 a 3 que l'electrònic reflectia en finalitzar el primer període.

Els arlequinats es van reactivar a la represa i van igualar el ritme de joc dels roigs-i-negres. A més, van evitar que el matx derivés en un successió de contracops que hauria afavorit als de Jordi García.

Sergi Pla va estrènyer el marcador en transformar una falta direcat i Teti Vives va empatar el partit amb un espectacular xut quaranta-nou segons després. El jove Jordi Méndez va culminar la remuntada i va fer vibrar el públic present a les Comes. Amb el triomf, l'Igualada es situa sisè.